DĖMESIO!!!

Kun. Eitvydas su Galilėjiečių bendruomene

meldžiasi Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje.

Šv. Mišios kasdien (taip pat ir sekmadieniais) 17 val.

Kol bus šis skelbimo prierašas,

17 val. Mišių nebus.

Narių vertinimas:  / 0
BlogiausiasGeriausias 

Pernai praūžus referendumui bei rinkimams ir Lietuvai padarius gerus pasirinkimus, galima buvo pasidžiaugti tautos blaivumu, sąmoningumu bei atsparumu įkyriai bei sistemingai propagandai ir artėjant Seimo rinkimams norėjosi ramiai patylėti, bet paskaičius šios dienos publikacijas nebeįmanoma iškęsti, matant bekylančio naujo –izmo šmėklą (Europoje ir daug kur pasaulyje jau įsitvirtinusią), panašiai kaip buvo praeityje (jei nematėte, dar galite žr. bent II-III d. BBC serialo "Nacių iškilimas").

Paskaičius straipsnį (ir ypač komentarus po juo) apie ateinančius “evangelinius” liberalus pasidarė nejauku, suprantant kas lauktų Lietuvos, jei parlamente susiburtų pakankamai daug vilkų avies kailyje.

Ar tauta atpažins juos parodys ateitis, tačiau neatsipalaiduokime, kaip atsipalaiduota dėl siautėjančio viruso, ir nepraraskime budrumo, nes pasėkmės bus skaudžios.

Skaitant kitą straipsnį “išlindo dar viena yla iš maišo”. Buvusi kandidatė į prezidentus, o šiuo metu liberalaus fronto svajonių “premjerė” šiek tiek prasklaidė dūmų uždangą, atvirai pasisakydamą už q, w, x raidžių įteisinimą ir homoseksualų santuokas. Labai laiku – gal dar kai kas supras, kas kitiems seniai aišku, kad balsuoti už ją bei jos vedamą sąrašą – tolygu balsavimui už liberalizmą ir “smėliuko” partiją (su ja būtų koalicijoje) bei jos pragaištingą ideologiją (sena tiesa: su kuo sutapsi, toks ir pats liksi).

Jei dar turite abejonių už ką balsuoti ar nebalsuoti, kviečiame susipažinti su parlamentarų balsavimo tendencijomis pateiktomis Laisvos visuomenės instituto, kuris jau aštuonerius metus dalyvauja teisėkūros procese, siekdamas, kad Lietuvos įstatymai saugotų žmogaus gyvybę, stiprintų vyro ir moters santuoka ir/ar giminystės ryšiais grįstą šeimą bei užtikrintų tėvams teisę pagal įsitikinimus auklėti savo vaikus. Ten pateiktoje lentelėje viskas kaip ant delno.

Blaiviu protu nesuprantama, kodėl kai kurie krikščionys demokratai tebesėdi “konservatorių” (jie seniai tokiais nebėra!) geldoje ir kartu su jais murkdosi liberalizmo baloje, būdami tarp jų podukros vietoje neturinčiais svaraus balso pastumdėliais. Tai parodo, koks gajus žmoguje valdžios troškulys, lėmęs šį žūtbūtinį norą likti prie lovio, koks silpnas yra žmogus ir kokios stiprios pagundos politikoje, kurias gali atlaikyti tik tvirtos bei brandžios asmenybės, ištikimai, pastoviai ir neveidmainiškai besilaikančios krikščioniškų vertybių, ne tik žodžiais, bet visu savo gyvenimu ir besiremiančios ne savo jėgomis bei išmone, bet Dievu ir jo malone.

Būtų gera, kad, tikros ir sveikos krikščioniškos nuovokos nepraradę rinkėjai, per šiuos rinkimus pamokytų susitaikėlius ir priverstų juos išsigryninti. Procesas jau prasidėjo, tik ar įgaus reikiamą pagreitį bei jėgą per šiuos rinkimus priklausys nuo rinkėjų sąmoningumo bei įžvalgumo.

Šį kartą yra šioks toks pasirinkimas, nes yra tokių, kurie dėl tvirtų dorovinių nuostatų bei principų buvo išmesti iš suliberalėjusių partijų, pareigų etc. ir nenuplaukė, lyg negyvos žuvys pasroviui, bet toliau grumiasi ir kovoja už krikščioniškas bei tautines vertybes (žr. straipsnį). Žinoma, gaila, kad prieš rinkimus jie nesusivienijo ir eina atskirais dariniais už ką gali būti nubausti, o tuo pačiu ir skaudžiai pamokyti. Apie šias nesistemines, bet sveikas politines jėgas (negaunančias nei valstybinio finansavimo, nei eterio) mažai tegirdime (reta, graži išimtis šios dienos interviu su J. R. Dagiu ir V. Radžvilu), nes jiems visais įmanomais būdais trukdoma prasimušti pro geležinę nupirktos liberalios žiniasklaidos blokados sieną, kuri filtruoja bei cenzūruoja dar pasitaikančius blaivius balsus ir gudriai bei subtiliai perša pražūtingą ideologiją.

Kokia Lietuva bus ateityje priklauso nuo mūsų visų balso. Balsuokime už tuos, kurie gins Tėvynės laisvę ne tik nuo išorės priešų, bet ir nuo vidinių, saugos sveiką Tautos dvasią, dorą bei moralę ir sieks vis didesnio socialinio bei kitokio teisingumo, nes šv. Augustino žodžiais tariant, “valdžia be teisingumo – tai tik plėšikų gauja”.

Galilėjiečių bendruomenės vadovą

kun. Eitvydą Merkį galite rasti

Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje:

kasdien pusvalandį prieš ir tuojau po 17 val. šv. Mišių;

sekmadieniais ir šventadieniais nuo 16.00 iki 18.00 val.

Išpažinčių kunigas klauso kasdien pusvalandį prieš Mišias.

Ilgesniems dvasiniams pokalbiams reikia su juo susitarti iš anksto.

Kalendorius
loader
Prašymai pasimelsti (intencijos)
Klausimas apie maldos būdą
Lankytojai
128602
ŠiandienŠiandien652
VakarVakar636
Šią savaitęŠią savaitę2609
Šį mėnesįŠį mėnesį13205
VisoViso1286026
Statistik created: 2024-03-28T18:03:07+00:00
Lankosi svečių 61
Lankosi narių 1
Straipsnių peržiūrėjimai
6703079

Galilėjiečių bendruomenė meldžiasi

Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje

kasdien 17 val. Mišiose.

Sekmadieniais bei šventadieniais,

taip pat šeštadieniais

16.30 val. gieda Vakarinę

17 val. švenčia šv. Mišias