DĖMESIO!!!

Kun. Eitvydas su Galilėjiečių bendruomene

meldžiasi Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje.

Šv. Mišios kasdien (taip pat ir sekmadieniais) 17 val.

Kol bus šis skelbimo prierašas,

17 val. Mišių nebus.

DĖMESIO. Norintys skaityti cituojamų publikacijų originalus paspauskite aktyvuotas nuorodas (jos būna pabrauktos) mūsų straipsniuose.

Narių vertinimas:  / 0
BlogiausiasGeriausias 

Tauta prabudo bei atsigavo (žr. straipsnį). Maršo dalyviai, juos išlydėję žmonės bei maršo stebėtojai pakelėse buvo pakilime kaip Sąjūdžio laikais (žr. video ir straipsnį). Net Prezidentas prabilo nors ir nedrąsiai (žr. video), kai kiti susigūžę patylėjo, atsiribojo ar niekinančiai išvadino dalyvius. Niekinimai, patyčios bei žeminimas organizatorių bei dalyvių adresu pylėsi prieš ir po maršo naujiesiems ponams parsidavusioje žiniasklaidoje, su komjaunuolišku uolumu tarnaujančioje naujajai neomarksistinei ideologijai. Joje nebuvo objektyvaus nušvietimo, tik tylėjimas „lyg musę kandus” arba neobjektyvi bei tendencinga informacija, kaip „perestrojkos” metais kompartijos ruporuose “Tiesoje” bei “Komjaunimo tiesoje” apie tuometinius mitingus atgimimo pradžioje. Tik tikrai nepriklausoma, nedegradavusi ir patriotiška žiniasklaida savo kukliomis išgalėmis šiek tiek nušvietė įvykį, panašiai kaip “Sąjūdžio žinios” anais laikais ir tai yra mažas šviesos bei vilties spindulėlis užsistovėjusioje bei dvokiančioje vienpusiškos propagandos pelkėje.

Puolimas bei niekinimas tęsiasi. Nuo pat pirmadienio ryto per naujosios propagandos ruporus toliau liejasi niekinimas bei žeminimas. Kliūna visiems, net Prezidentui! Oponentai ne tik, kad nerimsta, bet dar nuožmiau puola: rudenį planuoja „vaivorykštinių” paradą Kaune (žr. straipsnį), visur kur įmanoma bruka savo simboliką, kuri daugumai kelia alergiją, nes kokti iki begalybės. Vilniuje Rotušės aikštėje pastatė vaivorykštinį suolelį (žr. straipsnį), o meras LGBT vėliavos spalvomis apšvietė pačią Rotušę (žr. straipsnį). Ten pat rašoma, kad, negana to, – ant Teisingumo ministerijos ministrė iškėlė LGBT vėliavą, nors įstatymas draudžia ant valstybinių įstaigų kabinti ne valstybines vėliavas (žr. įstatymą). Štai kokia ministrės teisinė kompetenciją ir pagarba įstatymui. Po viso to, kokio teisingumo begalima tikėtis?

Nesinori net žiūrėti į veidelius tų (žr. straipsnį), kurie sukėlė visą šitą sumaištį ateidami į valdžia dėka TS-KD (su kuriais dėl jų teisuoliškos arogancijos niekas nenori draugauti) ir yra tikrieji tautos kiršintojai, destabilizuojantys padėtį. Tai jie, o ne maršo dalyviai kelia grėsmę Lietuvos saugumui, nes būtent jie pradėjo šitą šaršalą savo nesiliaujančiomis provokacijomis Lukiškių aikštėje, Škirpos alėjoje ir t. t. Kada gi baigsis tos nutrūktagalviškos politinės šėlionės bei provokacijos, kurios gali atvesti prie labai rimtų padarinių, nes ne visi gi turi pakankamai krikščioniškos kantrybės visa tai pakęsti?

Tad laukia ilga ir sunki kova. Reiks visko: ryžto, drąsos, kantrybės bei ištvermės, išminties, svarių argumentų, charizmos etc.

To pavyzdžiu galėtų būti laida, kurioje kunigas Robertas Grigas ramiai atrėmė puolimą, dekonstravo kai kuriuos mitus ir šiek tiek prasklaidė gudriai pučiamą miglą. Verta paklausyti.

Ta pačia proga siūlome perskaityti ir gerą kun. S. Jurkšo straipsnį.

Galilėjiečių bendruomenės vadovą

kun. Eitvydą Merkį galite rasti

Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje:

kasdien pusvalandį prieš ir tuojau po 17 val. šv. Mišių;

sekmadieniais ir šventadieniais nuo 16.00 iki 18.00 val.

Išpažinčių kunigas klauso kasdien pusvalandį prieš Mišias.

Ilgesniems dvasiniams pokalbiams reikia su juo susitarti iš anksto.

Kalendorius
loader
Prašymai pasimelsti (intencijos)
Kokios naujienos domina?
Lankytojai
128019
ŠiandienŠiandien317
VakarVakar421
Šią savaitęŠią savaitę738
Šį mėnesįŠį mėnesį7377
VisoViso1280198
Statistik created: 2024-03-19T05:37:39+00:00
Lankosi svečių 10
Lankosi narių 1
Straipsnių peržiūrėjimai
6675920

Galilėjiečių bendruomenė meldžiasi

Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje

kasdien 17 val. Mišiose.

Sekmadieniais bei šventadieniais,

taip pat šeštadieniais

16.30 val. gieda Vakarinę

17 val. švenčia šv. Mišias